Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Comer Construction​ Services

Gallery


Recent work

The brief was to take a room above a garage primarily used for storage and transform it into a useable room. We tackled this by increasing the size of the rafters to allow for more insulation. Putting up stud walls around the room and insulating. Heating pipes were brought in from the house and radiators fitted. Electric cables were run to new sockets, lights, switches and an internet wifi point installed. The walls were dry lined and painted. The existing opening in the floor was enlarged and a staircase was designed and fitted. Below the room, stud walls were put up and insulated along with an entrance door.

Recent work

The brief was to make this area of the house more usable and work better with the rest of the house. This meant adding a door and steps down into the garage, fitting cupboards and worktops plus a water heater.

Recent work

The house had a section of single skin brickwork with a roof leaning against it which was leaning and in danger of falling over onto the roof of the neighbours. The customer used a structural engineer to calculate what materials need to be used and we set about supporting the roof and carefully taking the wall down. Installing a flitch beam across the opening and building a studwall on top to support the roof with ties for the brickwork. We then rebuilt the wall and replaced the copings.

Recent work

The customers wanted to take a wall down to open the kitchen up into the living room. They also wanted to block up 2 doorways and form a new one.

Recent work

The brief was to arrest the structural issues with this brick built shed roof. We started by stripping the roof. Replacing the rafters and adding binders and queen posts to support the ridge. We re-tiled using reclaimed tiles. We fitted metal clips to the wall plates and the bottoms of the rafters to tie the, now solid unit, roof to the shed itself and arrest any further spreading of the brick walls.

Recent work

We were asked to fit a conservatory on dwarf walls to this chalet bungalow. It involved fitting a box gutter to the existing fascia to ensure the rainwater from the main roof was taken away before it reached the conservatory. We fitted a suspended floor to match the floor heights with the main house. Electric heaters, wall sockets and wall lights were fitted. We tiled the floor and adapted the paving.

Recent work

The brief was to supply and fit a new bathroom. This involved adapting the existing soil pipe which was positioned so that the furniture could not be fitted against the wall. We dealt with this by re-routing the soil pipe in the floor space and bringing it back up in the corner of the room. The new bathroom furniture could be fitted to make best use of the space available.

0